Rólam

A nevem Dombóvári Judit és szabadúszó fotográfusként dolgozom Budapesten, ahol egy pasztel-színű biciklivel rovom a belvárosi utcákat, avagy épp kutyát sétáltatok. Az esküvők megörökítése mellett a Marie Claire magazin rendszeres munkatársa vagyok, illetve más hazai lapoknak és cégeknek is gyakran készítek portré illetve reklám- és divatanyagokat, de találkozhattatok már riportjaimmal az Index.hu hasábjain is. Ezeket a munkáimat a ezen a linken tudjátok megtekinteni.

Az egyetemen ugyan művészettörténet szakon tanultam, de a fotózás mindig is nagy szerelmem volt. Az iskolai évek alatt fogalmazódott meg bennem, hogy ez az, amivel igazából foglalkozni szeretnék és amit kitartóan, szívvel-lélekkel tudok csinálni. Esküvők megörökítésével öt éve kezdtem el foglalkozni.

30706612_10208582592001722_4661041974411788288_o

Nagyon szeretek utazni, világot látni, megismerni új embereket és történeteket. Ezért is áll olyan közel a szívemhez az esküvői fényképezés, hiszen minden ilyen nap alkalmával egy-egy újabb világba csöppenek bele és fantasztikus dolog ezeket a világokat belülről látni és felfedezni. Ilyenkor a fotós nem pusztán egy rendezvényt örökít meg, hanem valakik számára valóban fontos momentumokat, érzéseket és őszinte, bensőséges pillanatokat. Nagyon szeretem, amikor magukkal ragadnak az események és a képeken jóleső természetesség és spontaneitás köszön vissza, amikor a pár már elfelejti, hogy ott a kamera és így teljesen részéve tudok válni a történetüknek. A legfontosabbnak a helyszínek hangulata mellett az apró, spontán mozdulatok és mimikák megragadását tartom, mert ezek tesznek igazán személyessé és egyedivé minden esküvőt.

A továbbiakban beszéljenek helyettem a képek, és amennyiben a portfólióm elnyerte a tetszésetek, keressetek emailben bátran! Én már alig várom, hogy megismerkedjünk. 🙂